15-09-07

Medical

14/09/07 medical :

Na een slapeloos nachtje ben ik met de trein naar Brussel-Noord vertrokken. Aan de overkant van het station stond het grote WTC gebouw op de stoep, op me te wachten. Ja, wij hebben in ons klein zakdoek grote landje ook een WTC gebouw. Het eerste onderzoek was bij de oogarts. Voor de (ex-)Wispelberg’ers die dit lezen, stel je vdv voor - uiterlijk én karakter - maar dan 20 jaar jonger. Gezellige kerel... Knipoog


Na het oogonderzoek werd ik naar een toffe, grapjesmakende verpleger gestuurd, voor de gewone medischonderbroek toestanden, zoals meten, wegen, potteke plassen, ECG (= hartonderzoek.) Daarna bij de dokter gezellig even kletsen, longinhoud en debiet meten, mijn knieën werden verbrijzeld met de sloophamer, en een paar buisjes bloed werden getrokken. Met de keel-neus-oren was alles tiptop in orde en ik ben er achter gekomen dat de ‘geluidsdichte kamer’ niet geluidsdicht is. Bij het laatste onderzoek moest ik plaats nemen op een draaistoel en werden er 3 elektroden op mijn slapen en voorhoofd gezet. Als de stoel begon rond te draaien moest ik van 300 naar 0 tellen in stappen van 3. (300-297-294-291-…) Daarna werd er water van 44°C in mijn oor gespoten – om mijn evenwicht te verstoren- en moest ik weer aftellen.
De volgende onderzoeken vonden plaats in de Leopoldskliniek. Er werd een thorax (foto) genomen en het laatste was een EEG onderzoek, waarbij ik een muts van elektroden opgezet kreeg en in mijn geval nog eens 3 naaldjes in mijn hoofd.

Om 13h was ik klaar met alles en nu moet ik alleen nog 2-3 weken wachten op de uitslag én het gewilde roze papiertje.

23:03 Gepost door 3lke in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Amai, niet niks. =/

Gepost door: Jerry | 17-09-07

en dan nu gezellig wachten op het roze papierke... gelukkig is de vakantie daar ook gedaan en zal het wel niet te lang duren eer je bericht krijgt.
Ondertussen op SFA... prom 5: female-loos prom 6: female-loos Mijn vriendin vind dit natuurlijk helemaal de max! Maar ik waarschuw u voor de rest ---LOL---
tot in november en geniet van de vrije tijd want het is vanaf de eerste dag full trottle

Gepost door: bert | 20-09-07

ow da water in u oren lijkt wel eng :P

Gepost door: Sam | 23-09-07

Ik vond da water eigenlijk wel leuk :-)

Gepost door: 3lke | 23-09-07

hmzz, mijn klas is boy-loos...het fenomeen 'gasten' is ver te zoeken :(

Gepost door: Floesje | 28-09-07

De commentaren zijn gesloten.